Bocska Tibor Vőfély

...a "Nagy" napokra...

Kedves "Ifjú Pár"!
 
Bocska Tibor Vőfély és Ceremónia mester vagyok, s tisztelettel ajánlom magamat és szolgáltatásomat, esküvőjük gördülékeny , és személyre szabott lebonyolításához, hogy mikor életük egyik legszebb állomásához érnek, ne legyen gondjuk semmire, csak az önfeledt boldogságban fürödjenek. 
Feladatomnak tekintem az esküvő előtti segítséget is az ifjú párnak, a nagy nap koreográfiájának kialakításában, ötvözve, durván 30 éves tapasztalatomat, az Önök elképzelésével. 
Verseim a mai kornak megfelelőek, mégis népies vonásokat tartalmazva ölelik át, vőfély tevékenységem hosszú időszakát. 
Az alapszokásokat a régi időkből kiragadva ötvözöm, a mai elvárásoknak megfelelően, összegyűjtve a legmegfelelőbb verseket az adott eseményhez, és felsorakoztatva az esküvői játékok széles palettáját, melyből az ifjú párok elképzeléseinek és stílusának megfelelően választhatnak. Ez a választási lehetőség kiterjed az öltözködésemre is, hiszen az ifjú pár dönti el, hogy népviseletben vagy öltönyben jelenjek meg az eseményen.
Feltehetően egyedülálló dolog az országban, hogy már 12 éves koromban, bár kicsit remegve az izgalomtól, de teljesen önállóan levezényeltem az első lakodalmat, a lánykikéréstől a menyasszonytáncig. Azóta pedig, több száz felkérésnek tehettem eleget.
Szolgáltatásom szívesen folytatom az Észak-dunántúli régióban , legfőképpen Fejér és a szomszédos megyékben, beleértve természetesen Budapestet is.
Kérem tekintse meg Galériámat ,a régmúltból és némileg közelebbi időszakokból válogattam képeket, és bemutatkozó Videókat ,melyben láthatóak rövid összeállítások, három általam celebrált esküvőről.
A felvételekből is kiderül hogy bármire nyitott vagyok, az ifjú pár és a vendégek szórakoztatása érdekében.

Vissza